Зателефонуйте нам:
+38 (096) 43 65 942
+38 (050) 53 45 434

Джин (Gin)

Джин (Gin)

Джин (Gin)

Запашною основою для джина виступає ялівець – це мають бути шишки синього кольору з трьома кісточками всередині. Решта інгрідієнтів можуть варіюватися. Ось, на думку самогонщиків з досвідом, найбільш вдалий рецепт приготування джину в домашніх умовах.
2 л самогону 50%
40-45 г ялівця
5-6 г свіжої цедри апельсина
8-10 г насіння коріандру
2-3 г лимонної цедри
2-3 г кориці (паличка)
по 1 г фенхеля, анісу, лакриці (корінь солодки) та гісопу (можна замінити чабрецем)
Найкращим вважається варіант, коли ялівець настоюють окремо на частині самогону, і решта спецій – окремо. Після 7-10 днів настоювання фільтруємо самогон і розводимо його водою до міцності 30-35%. При перегонці важливим моментом є відсікання хвостів при 50% в струї (інакше потім джин помутніє). Розбавляємо джин до 45-48% (не нижче!), бажано розділити дистилят на порції, розвести одну частину, потім повторити процедуру з рештою.

Духмяну основу для вашого оригінального джину ви можете також придбати в нашому магазині.