Зателефонуйте нам:
+38 (096) 43 65 942

Живий квас

Живий квас

Живий квас

Справжній натуральний квас – достойна заміна штучним вітамінам та харчовим добавкам. Саме домашній квас:
– Насичує організм вітамінами;
– Бореться із шкірними захворюваннями, завдяки дріжджам;
– Покращує роботу шлунково-кишкового тракту;
– Приносить полегшення в разі атеросклерозу артерій ніг;
– Зміцнює емаль зубів;
– Підсилює потенцію.
Квас стабілізує обмін речовин в організмі, тому його варто включати в лікувальну дієту при боротьбі з надмірною вагою. Речовини, що входить до складу квасу (в процесі його бродіння) перешкоджають розвитку хвороботворних мікроорганізмів. По дії на організм квас подібний до натуральних кисломолочних продуктів, і його можна використовувати як основний продукт харчування, а також для запобігання кишкових розладів.
Квас чудово втамовує спрагу і насичує в жарку пору. Допомагає травленню важкої їжі, нормалізує водно-сольовий баланс в організмі. Живий напій знижує втому і стимулює працездатність.
Отже, це не лише смачно, а ще й організм отримує значну користь!
Приготування натурального квасу вдома дуже просте. Спробуєте один раз – будете пити його постійно!
Квасне сусло – 150 г
Кислота лимонна – 2 г
Дріжджі сухі (saccharomyces cerevisiae)- 1г
Цукор – 250г
Вода питна – 5л
У 6-літрову баклажку налити 5л теплої води (30-35градусів), додати лимонну кислоту, цукор і сусло – все добре збовтати до розчинення цукру. Дріжджі розвести у 3 ст.л теплої води, за 5 хв додати їх до решти інгрідієгтів у пляшці. Щільно закрутити і поставити на 12 годин у тепле місце. Потім потихеньку відкриваючи корок, спустити газ, закрутити і поставити в холодильник дозрівати на 5 годин. Може зберігатися в холоді до 20 діб.