Зателефонуйте нам:
+38 (096) 43 65 942
+38 (050) 53 45 434

Ягідна наливка “Різдвяник”

Ягідна наливка “Різдвяник”

Ягідна наливка “Різдвяник”

“Різдвяник”  – неймовірно смачна та надзвичайно корисна ягідна наливку, це ліки і для тіла, і для душі. Незважаючи на тривалий час її приготування – від червня до Різдва – рецепт її приготування дуже простий. Отже, беремо бутель побільше і по черзі засипаємо ягоди по мірі їх дозріванням. На кожен 1кг ягід додаємо 0,5кг цукру і 1л алкоголю (горілки, самогону). Якщо ягоди достигають швидко одні за іншими (тиждень-два), то алкоголь заливаємо в самому кінці, коли засипемо останню порцію ягід. Починаємо з полуниць. Коли з’являться абрикоси, у цей самий бутель насипаємо 1 кг абрикосів і 500 г цукру, потім поступово черешню, чорниці, малину, вишні, смородину, пересипаючи кожен раз цукром. Бутель з ягодами і цукром, накритий марлею, весь цей час стоїть на світлі. Після засипання останнього сорту ягід бутель тримати на сонці ще 2 тижні. Потім залити горілкою/самогоном з розрахунку 1 л на 1 кг ягід, щільно закрити і поставити на 1 місяць в холодне місце. Після цього процідити, розлити в пляшки, закупорити. І вже на Різдвяні свята можна частувати родину і друзів смачною наливочкою власного виробництва.