Зателефонуйте нам:
+38 (096) 43 65 942

Хріновуха – напій з характером!

Хріновуха – напій з характером!

Хріновуха – напій з характером!

Осінь балує теплом… Та все ж “бабине літо” скінчиться, і холоди не за горами. А це означає, що саме зараз настає час приготувати «теплі» міцні напої, напої з характером, які здатні не лише зігріти в негоду, але й надати життєвих сил! Пропонуємо вам рецепт хріновухи. Така настоянка не лише зігріє в холодну пору року, але й викличе здоровий апетит! Впевнені, що цей напій нікого не залишить байдужим! Рецептів хріновухи є вдосталь на просторах інтернету, тому пропонуємо свій, перевірений і улюблений рецепт. Готуватимемо на порцію. За основу береться будь-який нейтральний дистилят (самогон) 45% або ж горілка (40%). Отже, головний інгредієнт – хрін! Корінь хрону (100г) очищуємо і нарізаємо маленькими скибочками і викладаємо в банку. Туди ж додаємо 1ст.л. меду, 3-4 бутона гвоздики, цедру половинки лимона, 8-10шт. перцю горошком. Ретельно перемішуємо, закриваємо кришкою і залишаємо в темному прохолодному місці на тиждень. Цього часу, в принципі, достатньо, щоб отримати чудовий смачний напій! Після настоювання наливку потрібно відфільтрувати, оскільки більш тривале настоювання може додати зайвої гіркоти напою. Подавати в якості аперитиву або просто до святкового столу!