Закуска із скумбрії “під оселедець”
Жодне споживання спиртного не обійдеться без хорошої закуски. Якщо для однієї чарочки достатньо дольки лимону чи скибочки сиру, то для більш...
Жодне споживання спиртного не обійдеться без хорошої закуски. Якщо для однієї чарочки достатньо дольки лимону чи скибочки сиру, то для більш...
Класичний рецепт приготування рому: Меляса – 7 кг; Вода – 25-30 літрів; дріжджі спиртові для рому – 1 пачка Половину води добре...
Односолодовий віскі вважається найякіснішим. Для приготування його в домашніх умовах використовують ячмінний солод. Відповідно, діючи за класичною...
Ви – початківець самогонщик, і тільки пізнаєте всі тонкощі й нюанси цієї непростої справи? Тоді і Ви запитаєте, навіщо освітлювати брагу...
Найпростіший спосіб отримати спирт або самогон потрібної міцності – це використовувати калькулятор. Або здійснити розрахунки по формулі: X =...
Для приготування будь-якої браги використовуємо цукор. Окрім того, що на ньому живуть непотрібні мікроорганізми, ще й виробники вдаються до...
Справжній натуральний квас – достойна заміна штучним вітамінам та харчовим добавкам. Саме домашній квас: – Насичує організм...
Аквавіт в перекладі з латинської “жива вода” – це хороший алкогольний напій із скандинавських країн на основі настоювання трав...
Через суворий контроль над вмістом полину в абсенті при масовому виробництві, магазинний абсент далекий по смакових якостях від свого первинного...
Запашною основою для джина виступає ялівець – це мають бути шишки синього кольору з трьома кісточками всередині. Решта інгрідієнтів можуть...
Настоянка глоду сдавиться соїми цілющими властивостями: має заспокійливу дію при безсонні, стресі, аритмії. Пропорції приготування настоянки...
Складові: 8-10 великих лимонів (з товстою шкіркою) 1 л спирту 95,6% 1-1,2 л чистої води 600-800 г цукру При використанні самогону міцністю 55%...